12 Kasım 2015 Perşembe

The Time That I Loved You (Seni Sevdiğim Zamanlar)

The Time That I Loved You

Romantik komedi türünde güzel bir dizi daha. 2015 yapımı bu dizimiz 16 bölümden oluşuyor. Dizide başrolü Ha Ji-Won (Oh Ha Na) ve Lee Jin-Wook (Choi Won) paylaşıyor. Diğer oyuncular;
*Yoon Gyun Sang (Seo-Hoo)....Ha Na'ın sevgilisi....
*Choo Soo Hyun (Lee So Eun)....Choi Won'dan hoşlanan hostes....
*Shin Jung-Keun (Oh Jung-Geun)....Ha Na'ın babası....
* Lee Joo-Seung (Oh Dae-Bok) ......Ha-Na'ın erkek kardeşi....
*Seo Ju-Hee / Kim Soo-Mi ....Ha-Na'nın annesi....
*Jin Kyung / Choi Mi-Hyang ....Choi Won'un kuzeni....

Ha Ji-Won


Lee Jin-Wook


Yoon Gyun Sang


Choo Soo Hyun

Ha Ji-Won'un oyunculuğunu beğenirim ve genelde oynadığı dizileri izlemeye çalışırım. Ancak Lee Jin-Wook'un izlediğim ilk dizisi. Belki başka bir dizide daha izlemişimdir ama farkına varamamışımdır bilemiyorum. Karizmatik mimiklere sahip ve sanırım sırf bu yüzden oyunculuğunu beğendim :)) Yoon Gyun Sang'ın da izlediğim ilk dizisi ama Lee Jin-Wook'a kıyasla çok donuk geldi. Beğenemedim...

Gelelim dizinin konusuna. Ha Na ayakkabı firmasında pazarlama sorumlusu olarak çalışan 34 yaşında başarılı bir iş kadınıdır. Ancak aynı başarıyı aşk hayatında yakalayamamıştır.  Choi Won'da bir hava limanı şirketinde kabin sorumlusu olarak çalışmaktadır. Ha Na ve Choi Won'un 17 yıllık bir dostlukları vardır. Öyle ki tüm arkadaşları arasında "yapışık ikizler" olarak anılırlar. Ha Na'nın ne zaman başı derde girse ya da bir sorunu olsa Choi Won yardımına koşar. Aynı şekilde Ha Na'da Choi Won için elinden geleni yapar ve her zaman yanında olur. İkili sadakat ve fedakarlıklarla örülü 17 yıl geçirmişlerdir. 

Choi Won ve Ha Na aynı zamanda kapı komşusudur. Choi Won babası felç geçirir ve ölür. Anneside evi terk edince yalnız kalır. Bu zamanlarında Ha Na ve ailesi ona destek olurlar. 


The Time That I Loved You replikleri

Bir erkekle kadının bu denli yakın arkadaş olmaları çevrelerindekilere inandırıcı gelmez ve birbirlerinden hoşlandıklarını ima ederler. Ancak Choi Won ısrarla Ha Na'dan hoşlanmayacağını söyler. 


The Time That I Loved You replikleri

Bazen gerçekler gördüklerimizden fazlasıdır. Bu çocuğun duygularına rağmen bu çıkışları sizi fıtık olma noktasına getirebilir. Ama sükunetinizi koruyun ve izlemeye devam edin :)


Ha Na 34 yaşında olmasına rağmen düzenli bir ilişkisi yoktur. İlk sevgilisi Seo-Hoo nişan törenlerine gelmez. Sonraki sevgilisi ofisteki başka bir kızla ilişki yaşar ve hamile olduğu için Ha Na'yı terk ederek onunla evlenir. Son olarak iş yerindeki stajyerle de duygusal bir yakınlık yaşar ama onunda gerçek niyetini öğrenince aşk hayatına ara verir. Bu durum iş hayatını da olumsuz etkiler. Tüm bunlar yetmez gibi eski sevgili See-Hoo geri dönünce işler iyice sarpa sarar.


The Time That I Loved You replikleri

Choi Won cephesinde de durumlar farksızdır. Ha Na'nın aksine bir ilişkiye girmek istemez. Kendisinden hoşlanan So Eun ile vakit geçirmeye başlayınca  duygularını ifade edemediğinin farkına varır. See-Hoo'da geri dönünce Ha Na'ya olan gerçek hisleriyle hareket etmeye başlar.

The Time That I Loved You replikleri
17 yıl sonra Choi Won'un aklı başına gelmiştir ama Ha Na duygularına karşılık vermez. Eski sevgili See-Hoo ile yeniden denemeye karar verir. Bu arada Choi Won'un duygularını açıkladığı sahnede ne öyle. İtiraf konuşmasımı ayrılık konuşmasımı bir türlü anlam veremedim. Neyseki sonraki bölümde Ha Na bir konuşma yapıyorda Choi Won'un duygularını itiraf ettiğini anlayabiliyoruz. 

The Time That I Loved You replikleri

 Bundan sonrası kafası karışık Ha Na ve duygularından emin Choi Won'un hikayesi. Ha Na bir yandan Choi Won'u özlerken bir yandan da See-Hoo'nun değiştiğine kendini ikna etmeye çalışır ancak başarılı olamaz ve ayrılır. Bu arada lisedeki öğretmenleri ölünce Choi Won'un o zamanlar yazdığı senaryo gün yüzüne çıkar. Senaryoyu Ha Na'nın okumasıyla beraber Choi Won'un gerçekleride ortaya çıkar. Dizinin bundan sonrası çok keyifli. Birbirine aşık iki kişiyi izlemekten daha keyifli bir şey varsa oda birbirine aşık olduğunu bilmeyen iki şapşal aşığı izlemektir :) 

İşte Ha Na'nın kendi içindeki aşkı kabul ettiği sahne.  Bu sahnede Choi Won'a hayran kaldım. Adam resmen anı yaşamış. 


The Time That I Loved You replikleri

 Aslında beğendiğim bir çok sahne var. Onlardan biri Choi Won'un  meslek tanıtımında öğrencilerle yaptığı konuşma..


The Time That I Loved You replikleri

Birde Ha Na'nın Choi Won'a ilk kez seni seviyorum dediği sahne var ki belkide aralarındaki derin ilişkiyi anlatan en güzel sahne :)

The Time That I Loved You replikleri



 Choi Won'un Ha Na'nın ailesine Ha Na ile evlenmek istediğini söylediği sahne varki aile boyu sempatikler. Tabi onu paylaşmayacağım izleyin görün :) Güzel sahnelerin hepsini hazırlamam zor olacaktı yapacak bir şey yok. 

Dizinin konusunu sevdim. 30 yaşını geçmişseniz ve hala bir adayınız yoksa etrafınıza iyi bakın aradığınız kişi yakınlarda olabilir. Tabi işin espirisi bu. Bir Choi Won herkese lazım. Zor anımızda gelsin bizi bulsun. :) Her ne kadar Choi Won'un duygularını saklamasına sinir olsamda keyifle izledim. Burdan tüm Choi Won'lara sesleniyorum duygularını gizlemek başkalarına fırsat vermektir. Sosyal mesajımızı da verdik. Herkese iyi seyirler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder