27 Eylül 2015 Pazar

Blog Menüsü

blog menusu


Görüldüğü üzere blogumuz kalabalık bir menüye sahip. Bir konuda yazmak yerine ilgi duyduğum birçok konuda yazmak daha cazip geldiği için konu sayısını artırdım.Okuyuculara kolaylık olması açısından da konuları menü olarak düzenledim. Umarım umduğum gibi yararlı olur :)


Blog menülerimizi kısaca tanıyalım...


*Mesajınız Var!    

-Sosyal Mesaj: Bu kısımda İçerik tamamen kişiseldir. Hayata dair verdiğimiz ufak mesajlardan, hayat ilkelerimizden ibaret. Sizlerde yorumlarınızla bize katılabilir ve ya kendi ilkelerinizi konu dışına çıkmadan bizlerle paylaşabilirsiniz. Beyin fırtınası yapabileceğimiz güzel bir bölüm olmasını umuyorum :)

-Bizden Geyikler: Gülüp geçtiğimiz her konuyu burada ele alıyor ve birlikte gülüyoruz.

-Destekteyiz: En sevdiğim bölüm. Hayatta güzel şeyleri yapmak her zaman bize kısmet olmayabilir. İşte yapması bize kısmet olmayan ama iyi ki yapılıyor dediğimiz şeylerin devamlılığını  sağlamak bizim elimizde. Güzellikleri destekleyerek varlıklarına ve seslerini duyurmalarına katkı sağlayabiliriz. Blog olarak desteklediklerimiz burada. Unutmayın ki desteklenmesini istediklerinizi bizimle paylaşabilir bizi de desteklerinize ortak edebilirsiniz.

*Gözden Geçenler  Bir blogger olarak okuduğum, izlediğimi, gördüğüm kısacası gözün gördüğü ne varsa burada.Amaç beni etkileyen bana bir şeyler katabilen çalışmaları sizlerle paylaşmak. Benim zevklerim, benim tavsiyelerim umarım beğenirsiniz:) Tabi sizi etkileyen çalışmaları da paylaşabiliriz.

- Seyr-ü Sefa: Etrafımız görebildiğimiz yada göremediğimiz güzelliklerle dolu. Onlar bize gönderilmiş armağanlar. Zaman içinde karşılaştığımız ve bu kesinlikle cennet olmalı dediğimiz tüm güzellikleri burada bulabilirsiniz.

-Kore'den Seyirler: Bir kore fanı olarak izlediğim film ve dizileri , dinlediğim müzikleri sizlerle paylaşıyorum. 

-İzlemeye Değer:  

*Kumbara    Bu kısımda hayata dair biriktirebileceğimiz her şeye rastlayabilirsiniz. 

-Yaşanmışlar: Mektuplar, hikayeler, anılar... Sizlerinde paylaşımlarına açık bir kısım. Benim bunu birine anlatmam gerek içimde kalmasın  diyorsanız bizim kumbaramıza atabilirsiniz :)

-Eleştirik: Başak burcuyum ve bilenler bilir başaklar eleştirmeyi çok sever. 

*Revaçta Olanlar    

-Trendler: Hızla tüketen tükettikçe yeni şeyler keşfeden bir nesiliz kabul edelim. Hal böyle olunca takip edilen, popüler olan (bizce trend olan) sürekli değişiyor. İşte bu kısımda trend kovalıyoruz. Hadi kolay gele :)

-İdoller: Hepimizin hayranlıkla izlediği, takip ettiği birileri mutlaka vardır. Bu bölümde idolleri tanıyoruz. :)

*Kendin Yap   

-Hobilikler: Kişilik olarak boş durmayı sevmeyen sürekli yeni uğraşlar içinde olan biriyim. İçimde birde muzip bir çocuk var ki sormayın. Yeni şeyler öğrendikçe heyecanlanır hemen bitirip bir sonraki projeye geçmeye can atarım. Sanırım yeğenlerim büyümeme izin vermiyor. İşte bu kısımda hobi mahiyetinde yeğenlerimle birlikte yaptıklarımızı paylaşıyoruz. Bu kısmı yeğenleriyle ya da çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmek isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. 

-Bizden Lezzetler: Kim sevmez ki yemek yemeyi. Hele de damakta unutulmayacak tadlar bırakan lezzetleri. Bizde bu yola baş koyduk. Yemekler denemeye karar verdik. Bakalım neler çıkacak. 



                                                                                                                     [MARBLİNG]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder