27 Ekim 2015 Salı

CNBLUE TÜRKİYE'DE


Evet nihayet CNBLUE da Türkiye'ye geliyor. Hatta şuan uçaktalar. Türk boiceler çıldırın. :) Günlerdir fan sayfaları bu haberle çalkalanıyor.


Detaylara gelelim. 4 Abu Tv Şarkı Festivali diğer adıyla Asya-Pasifik Şarkı Yarışması ilk kez Güney Kore'de düzenlenmişti. Festivalin amacı farklı ülkelerden sanatçılar kendi dillerinde şarkılarını söylüyor. Festival 63 ülkede 250'den fazla yayın kuruluşu tarafından yayımlanıyor. Geçen yıl Çin'de düzenlenen festival bu yıl Türkiye'de gerçekleşecek. Trt'nin ev sahipliği yaptığı festival  28 Ekim 2015 Çarşamba günü İstanbul Kongre Merkezinde 20:00-21:30 arasında gerçekleşecek.  Bu yılki festivalde Güney Kore'yi CNBLUE temsil edecek. 
cnblue turkiye'de

Türkiye 'yi geçen yıl Manga temsil etmişti. Bu yıl  Murat Dalkılıç temsil ediyor. 

Yazımın başında da söylemiştim. Şuan CNBLUE uçakta. Uçağın iniş saati 14:40 olarak belirtilmiş ama üzerine rahat bir saat rötar ekleyebilirsiniz. Asla belirtilen saatte gelmez :) CNBLUE üyeleride sosyal medya hesaplarında paylaşımlar da bulunmuş. Yong Hwa'nın mesajı da var :)
cnblue Turkiye'de

cnblue Turkiye'de

cnblue Turkiye'de

Türk boiceler ne zamandır bu günü bekliyorlar sanırım. Ama ne yazık ki festivale giriş davetiyeyle yapılıyor ve davetiyeler protokol ve basın için dağıtılmış. Tabi davetiye ye ulaşabilen az sayıda şanslı boice mevcut. :) Bunun dışında fan grupları CNBLUE' yu hava alanında görebilmek için organize oluyorlar. Umarım istediklerine ulaşabilirler ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil ederler. Bu arada umarım CNBLUE hazırladığınız hediyeleri beğenir. 
cnblue Türkiye'de


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder