8 Aralık 2015 Salı

Boicelere Destekdeyiz



Buradan fanı olduğumuz ünlüleri desteklediğimiz olmuştur. Bugün bir fan grubu  Boice için destek istiyoruz. Bilmeyenler için Boice CNBLUE grubu hayranlarına verilen isim.

CNBLUE resmi facebook sayfasında bir yarışma başlatılmış. *CNBLUE Best Photo Contest*


Hatırlayanlar vardır CNBLUE 28 Ekim tarihinde ABU Tv Song Festival kapsamında Türkiye'ye gelmişti. Türk Boiceler CNBLUE'nun bu organizasyonda çekilmiş bir resmiyle yarışmaya katıldılar. 



Facebook üzerinden yapılan bu yarışmada birinci olan resim CNBLUE yılbaşı etkinliğinde kullanılacakmış.  Türk Boicelerin amacı seslerini bir kez daha CNBLUE'ya duyurmak. 


Sizlerde benim gibi destek olmak isterseniz yapmanız gereken yarışmanın yapıldığı sayfaya ulaşmak... TIKTIK.... CNBLUE  Turkey'in paylaştığı fotoğrafı beğenmek. 



CNBLUE Turkey ekibinin fotoğrafla ilgili ne yazdığını benim gibi merak edenler için: 

"Şu günden belki birkaç ay önce sorsaydınız, Türk Boice için CNBLUE’nun Türkiye’ye gelişi, hayal gibiydi. Bir o kadar uzak, ama kusursuz…Fakat hiç beklemediğimiz anda , onca yılın sonunda üyelerinden ağzından duymak istediğimiz o kelimeyi duyduk..."Toki Turkey… Türkiye!Türk Boice!Gelmek istiyoruz, çok fanımız var!"İşte bu cümleler, Türk Boice’un makus talihini yendiğinin göstergesi oldu... Bir süre sonra ABU haberi geldi! İnanamadık… Yıllardır konuşulan her şey gerçekleşecekti, Yonghwa sahneye çıkacak 소리 질러(sori cilleo) dicekti.Jonghyun kendinden geçmiş bir şekilde seksi dudak hareketleriyle sahnede gitarını ağlatacaktı. Min’in bateri vuruşları bizim kalbimizin atışlarına karışacaktı. Jungshin’in o pozitif enerjisini bizzat hissedebilecektik. İşte bu , bizim için en ama en güzel , hayallerimizin gerçekleştiğinin simgesi olan o kare. CNBLUE'yu ilk defa canlı görüşümüz ve onların şarkılarını ilk defa dinleyişimiz. Boğazımız acıyana kadar CNBLUE'ya tezahürat yapışımız... Onlarla paylaşabildiğimiz tek anın tadını çıkarışımız... Ve o gece yüzlerindeki gülümsemeyi görmek... Onları ne kadar sevdiğimizi anladıklarını görmek... İşte bu yüzden, 28 Ekim, bu fotoğraf bizim için çok değerli. Onlarla paylaştığımız ilk anımız. Teşekkür ediyoruz. Sizi seviyoruz. 2016'da konser bekliyoruz

Umarım yarışmayı Türk Boiceler kazanır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder